Peuterspeelzaal ‘t Zwanenest

 

Nieuwsbrief 8 juni

 

VADERDAG

Zondag 18 juni is het vaderdag. Alle kinderen zullen hun papa weer verrassen met een mooi  cadeautje. Op donderdag 15 en vrijdag 16 juni nemen de kinderen hun cadeautje mee naar huis.


MOOI WEER

Het mooie weer komt er weer aan. Dat betekent meer zon en warmte, ook in de klas. Bij zonnig weer is het verstandig om uw peuter 's ochtends voordat het naar de peuterspeelzaal komt, thuis in te smeren met een zonnebrandcrème. Een t-shirtje is nu meestal warm genoeg in de zaal. U kunt altijd een een vestje meegeven in de tas.

Teenslippers zijn niet toegestaan voor de kinderen. Deze kunnen snel uitvallen en zijn tijdens het buitenspelen niet veilig. Een stevige sandaal is prima.INSCHRIJVEN NIEUWE PEUTERS

Onze groepen beginnen al aardig vol te raken.

Op de maandag-donderdag groep hebben we per direct nog 1 plekje vrij.

Op de dinsdag-vrijdag groep hebben we nu plek voor kinderen kinderen vanaf 3 jaar. 

Wanneer u geïnteresseerd bent wacht dan niet te lang. Vol is vol!


OUDERCOMMISSIE

Op maandag 19 juni komt de oudercommissie weer samen om te vergaderen. Wanneer u tips heeft of gewoon een vraag mag u ons altijd persoonlijk aanspreken maar u mag het ook altijd neerleggen bij de oudercommissie.

Leden van de oudercommissie zijn; Nicole (moeder van Teun), Anouk (moeder van Moos), Cindy (moeder van Liam) Kelly (moeder van Jax) en Naomi (moeder van Fenna).


JAARSLUITING

Op de laatste 2 ochtenden van het schooljaar (20 en 21 juli) vieren wij de jaarsluiting. Ouders en eventuele broertjes en zusjes die die dag niet op school zitten mogen bij de viering aanwezig zijn. We zijn nog even aan het brainstormen over wat de invulling voor deze ochtend gaat worden. Hierover ontvangt iedereen eerdaags meer informatie.


JASSEN EN TASSEN

Zou iedereen de naam van zijn/haar kind weer in de jas willen schrijven en graag ook zichtbaar op de buitenkant van de schooltas. Dit kan eventueel ook met een sleutelhanger o.i.d.. Zo is het voor ons wat gemakkelijker om de juiste jas bij elk kind te vinden en ook het vinden van de juiste tas voor eventueel een schone luier gaat dan vlotter.

CONTACT

Vanaf begin juni maken we per gezin gebruik van een kleine groepsapp waarin de ouders privé kunnen appen met ons. Iedereen heeft inmiddels de informatie hierover gekregen.


BELANGRIJKE DATA

* 15 en 16 juni: Vaderdagcadeautje mee naar huis

* 18  juni: Vaderdag

* 19 juni: vergadering oudercommissie

* 20 en 21 juli: Jaarsluiting

* 22 juli t/m3 september: Zomervakantie (We zijn dan gesloten)