Peuterspeelzaal 't Zwanenest

 

Nieuwsbrief mei 2019

 

12 Mei is het moederdag. We zijn al druk bezig geweest met het maken van een mooi cadeautje voor mama. Deze week zal het mee naar huis worden gegeven.

 

 

KOFFIEOCHTEND

Op maandag 27 en dinsdag 28 mei is het weer koffieochtend.

Op deze ochtend kunt u bij het wegbrengen van uw kind gezellig even blijven om een kopje koffie/thee te drinken en met andere ouders in contact te komen. Ook kunt u dan wat tijd met u kind doorbrengen of met ons een gesprekje voeren. De koffieochtend duurt maximaal een half uurtje.

 

ZON

Het weer wordt steeds beter...

We willen u vragen uw zoon of dochter bij mooi weer thuis alvast goed in te smeren met een zonnecrème. Ook willen wij benadrukken dat het dragen van teenslippers door peuters niet is toegestaan bij ons op de peuterspeelzaal. Dit i.v.m. buitenspelen. Een stevig sandaaltje wat goed aan de voetjes blijft zitten is prima


JAARSLUITING

Het einde van het schooljaar sluiten we weer gezellig af met een feestje. We zijn al weer wat leuke ideeën aan het bedenken hiervoor. De jaarsluiting wordt gehouden op 11 en 12 juli van 9:00 t/m 11:00 uur.

 

 

KIEKEBOEK

Op de peuterspeelzaal hebben wij voor ouders en kinderen een uitleensysteem van prentenboeken. U kunt op de speelochtend samen met uw kind een boek uitkiezen en deze van ons lenen voor een periode van maximaal 2 weken. Bij ieder prentenboek zit een handleiding voor ouders met ideeën voor spelletjes, liedjes en andere activiteiten passend bij het verhaal. Leuk om samen met je kind te doen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

BELANGRIJKE DATA 

Zet deze vast in uw agenda!

* 30 mei t/m 2 juni: gesloten i.v.m. hemelvaartsvakantie.

* 10 juni gesloten i.v.m. pinksteren

* 16 juni is het vaderdag

* 11 en 12 juli is het jaarsluiting.