Peuterspeelzaal 't Zwanenest

 

Nieuwsbrief mei/juni 2018 

KOFFIEOCHTEND

De eerstvolgende koffieochtend is op maandag 25 en dinsdag 26 juni.

 

 

VADERDAG

Op 17 juni is het vaderdag. De cadeautjes worden op 14 en 15 juni mee naar huis gegeven. Een enkel kind krijgt het op een andere datum mee als hij/zij er op deze dagen niet is.

 

 

PRIVACY 

Waarschijnlijk heeft u al gehoord dat per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht is. Deze nieuwe wet zorgt onder andere voor versterking en uitbreiding van uw privacyrechten en meer verantwoordelijkheden voor organisaties.

Vanwege de nieuwe wet hebben wij onze maatregelen om uw privacy te beschermen nog eens extra goed bekeken. Ook hebben we een privacyregelement, die u op elk moment kunt bekijken op onze website onder het kopje Privacyregelement. U kunt hierin lezen hoe wij met uw gegevens omgaan, ze verwerken en wat u van ons kunt verwachten. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en houden ons aan de toepasselijke wet en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

AANDACHTSPUNTJES

*Wij vragen u om uw kind voor het 's ochtends naar de peuterspeelzaal komt in te smeren met een zonnebrandcreme. Zo is u kind tijdens het buitenspelen beschermd tegen de soms erg felle zon.

*Op de peuterspeelzaal is het voor de kinderen niet toegestaan om op teenslippers te lopen. Wel mag het kind een stevig sandaaltje dragen wat niet van de voetjes valt.

*Graag willen wij dat de ouders duidelijk de naam van hun kind in de jas  en op (de buitenkant van) de tas zetten. Dit is belangrijk!!