Peuterspeelzaal 't Zwanenest

 

Nieuwsbrief juni 2019

 

Het einde van het schooljaar komt alweer in zicht...

 

JAARSLUITING

Het einde van het schooljaar sluiten we weer gezellig af met een feestje.  De jaarsluiting wordt gehouden op 11 en 12 juli van 9:00 t/m 11:00 uur. U mag er als ouder, opa of oma, of als oppas gezellig bij blijven. Voor een kopje koffie, thee of een glaasje fris wordt gezorgd. Voor de kinderen worden poffertjes gebakken. Ook de voorleesoma is van de partij om een verhaaltje voor te lezen. Wanneer u zelf nog een leuk idee heeft voor deze ochtend of u wilt zelf iets doen (bijv. schminken, muziek maken, o.i.d.) dan kunt u dit met ons overleggen.

We maken er met elkaar weer een gezellige ochtend van.

 

OUDERCOMMISSIE

25 juni komt de oudercommissie weer bij elkaar om te vergaderen. Als u zaken heeft die u graag besproken wilt hebben, dan kunt u dit doorgeven aan ons of aan de leden van de oudercommissie. Dit zijn; Daniëlle (moeder van Julia), Simone (moeder van Yorick), Walther (vader van Bram) en Fiona (moeder van Marijn).

Voor aankomend schooljaar zijn we ook weer op zoek naar een nieuw lid voor de oudercommissie. Er wordt minimaal 4 keer per jaar vergadert. Wanneer u zich betrokken voelt bij de peuterspeelzaal en u kunt hier wat tijd voor vrij maken kunt is zich bij één van bovenstaande personen melden.

 

 

ZON

Het weer wordt steeds beter...

We willen u vragen uw zoon of dochter bij mooi weer thuis alvast goed in te smeren met een zonnecrème. Ook willen wij benadrukken dat het dragen van teenslippers door peuters niet is toegestaan bij ons op de peuterspeelzaal. Dit i.v.m. buitenspelen. Een stevig sandaaltje wat goed aan de voetjes blijft zitten is prima.

 

 

ZOMERVAKANTIE

Vanaf 13 juli is het zomervakantie. Wij zijn dan 6 weken gesloten.


 

KIEKEBOEK

Op de peuterspeelzaal hebben wij voor ouders en kinderen een uitleensysteem van prentenboeken. U kunt op de speelochtend samen met uw kind een boek uitkiezen en deze van ons lenen voor een periode van maximaal 2 weken. Bij ieder prentenboek zit een handleiding voor ouders met ideeën voor spelletjes, liedjes en andere activiteiten passend bij het verhaal. Leuk om samen met je kind te doen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

 

BELANGRIJKE DATA 

Zet deze vast in uw agenda!

* 11 en 12 juli is het jaarsluiting.

*26 en 27 augustus begint het nieuwe schooljaar weer.