Peuterspeelzaal ‘t Zwanenest

 

Nieuwsbrief 23 januari

VOORLEESONTBIJT

Van 25 januari t/m 4 februari zijn er weer de nationale voorleesdagen. Dit jaar staat het boek "Maximiliaan Modderman geeft een feestje' van Joukje Akveld centraal.

Op donderdag 26 en vrijdag 27 januari gaan we met de kinderen naar de bibliotheek voor een voorleesontbijt. 

Kinderen worden deze ochtend net als altijd om 8:45 uur bij de peuterspeelzaal gebracht. Wij gaan zelf met de kinderen naar de bibliotheek. Aan het einde van de ochtend om 11:45 uur kunt u uw kind weer ophalen bij ons.

U hoeft deze ochtend geen fruit mee te geven.


KOFFIEOCHTEND

De eerstvolgende koffieochtend staat gepland op maandag 30 en dinsdag 31 januari om 8.45 uur.
Tijdens een koffieochtend kunnen ouders/ verzorgers eventjes blijven voor een kopje koffie of thee. Zo kan iedereen even kijken of spelen met zijn/haar kind of een praatje maken met ons of andere ouders.


CONTACT

Om uw kind ziek of af te melden kunt u een WhatsAppbericht sturen op de ochtend zelf tussen 8.00 en 9.00 uur. 

Heeft u een vraag of wilt u iets overleggen met ons dan kunt u bij het brengen of ophalen van uw kind altijd één van ons aanspreken. Wilt u telefonisch contact dan is dat mogelijk tussen 8:30 en 12:00 uur.

Uitsluitend voor noodgevallen zijn we naast de genoemde tijden ook bereikbaar.


INSCHRIJVEN NIEUWE PEUTERS

De peutergroepen beginnen al aardig vol te raken.

Op de dinsdag-vrijdag groep kunnen er voor nu alleen nog kinderen vanaf 3 jaar ingeschreven worden. Pas vanaf het schooljaar 2024-2025 kunnen we weer vanaf 2 jaar en 3 maanden plaatsen.

Op de maandag-donderdag groep hebben we nog een paar plekjes vrij. Wanneer u (of een bekende van u) nog een kindje in wilt schrijven, wacht dan niet te lang. Vol is vol!


JASSEN EN TASSEN

Zou iedereen de naam van zijn/haar kind weer in de jas willen schrijven en graag ook zichtbaar op de buitenkant van de schooltas. Dit kan eventueel ook met een sleutelhanger o.i.d.


GGD INSPECTIE

Op 8 december jl. heeft de toezichthouder van GGD Hollands Noorden een onaangekondigde inspectie bij ons uitgevoerd. We zijn verheugd u te kunnen vertellen dat wij aan alle getoetste voorwaarden hebben voldaan.

Mocht het uw interesse hebben dan kunt u het inspectierapport na lezen op deze website onder het kopje 'inspectierapport'.


BELANGRIJKE DATA

* 26 en 27 januari, voorleesontbijt

* 30 en 31 januari, koffieochtend

* 25 februari t/m 5 maart, voorjaarsvakantie (We zijn dan gesloten.)